Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

07 maj 18:25

Punime nga palët e treta

09.05.2020

Gjilan

1.

Në  NS 110/10kV Gjilan 5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bresalci I (Kodi: 63000010)  prej orës05:00  deri në orën 08:00

Vendet: Bresalci, Koretishta, Poneshi, Parallova, Vërbica e Zhegovcit, Kishna Polja, Sllakovci dhe  Zhegovci.

Arsyeja: Punime periferike për përgatitjen e NS 10/0.4kV të ri  të tipit Blindë.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kanë kaluar rreth dy muaj prej ndeshjeve të fundit në…