Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

27 maj 19:56

28.05.2020

Punime të domosdoshme për sigurinë e  sistemit 

Prishtinë 

1.

Në NS 110/10 [kV] Prishtina-5 do të ndërprehet:

NS 10(20)/0.4 Kulla Bardhosh-2  (Kodi: 13000002015) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Në NS 10(20)/0.4 Kullla Bardhosh-2 do të shkyçet vetëm një dalje 0.4 [kV] për shkak të sigurisë në punë.

Arsyeja: Punime në Projektin Instalimi i TS-it të Ri në NS Bardhoshi-3, vendosja e shtyllave të betonit dhe instalimi i kabllos ABC.

Pejë 

1.

Në TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10kV Vrella (Kodi: 54000002) prej orës 17:00deri në ora 18:00

Vendet: Cerrcë, Lubozhdë, Vrellë dhe Stupe.

Arsyeja:  Ndërrimi i pikës kyçëse të transformatorit.

2.

Në TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10kV Pompat (Kodi: 54000004) prej orës 17:00deri në ora 18:00

Vendet: Pompat e ujit dhe Seperacionet: Graniti dhe Loshi.

Arsyeja:  Ndërrimi i pikës kyçëse të transformatorit.

29.05.2020

Punime në projekte investive 

Prishtinë

1.

Në TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Letanci (Kodi: 14000012) prej orës 09:00deri me 12:00

Vendet: Obrançë, Peran, Obrança 1, 2, 3, Bradashi, Bajqina, Katunishta, Lepaja, Dobratini 1 dhe Ferma e Pulave Peran.

Arsyeja: Demontimi i  shtyllave ekzistuese  në kuadër të Lot 24  nënprojekti Peran.

2.

Nga NS 35/10kV Fushë- Kosova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Udhëkryqi kabllovik (Kodi 10012002) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: Ana e djathtë e qytetit të Fushë-Kosovës.

Arsyeja: Vendosja e kabllove të reja në kthina si dhe punimi i kokave kabllovike.

 

3.

Nga NS 35/10kV Fushë- Kosova I do të ndërprehet:

TS 10/04 KV  Linori Halim Ymeri 1 (Kodi 10012002176) prej orës 13:00 deri në ora 21:00

Vendet: TS Linori Halim Ymeri 1.

TS 10/04 KV Linori Halim Ymeri 1 (Kodi 10012002184) prej orës 13:00 deri në ora 21:00

Arsyeja: Vendosja e kabllove të reja në kthina si dhe punimi i kokave kabllovike.

 

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Presidenti i Dallas Mavericks, Mark Cuban, në një intervistë për…