Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

12 janar 16:36

13.01.2021

Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

NS 110/10kV Ferizaj (Bibaj) do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Ndërtesa- I. Konushevci (kodi: 40000003212) nga ora 09:00 deri 21:00

NS 10/0.4 kV TS Kisha Katolike I (Kulla) (kodi: 40000003208) nga ora 09:00 deri 21:00

NS 10/0.4 kV TS Imer Hetemi (kodi: 40000003213) nga ora 09:00 deri 21:00

Vendet: Një pjesë e rr. Remzi Hoxha, një pjesë e rr. Nikë Perla, një pjesë e rr. Ismet Jashari dhe një pjesë e rr. Hysen Tërpeza.

 Arsyeja: Ndërrimi i kthinave dhe energjizimi i kabllove të reja.

13.01.2021

Punime nga pala e tretë

Prishtinë

1.

Në NS 110/10kV Prishtina  6 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Fakulteti Filozofik 2 (kodi: 19100004008) nga ora 11:00 deri 13:00

Vendet: Fakulteti Filozofik.

Arsyeja: Dislokimi i një druri për shkak të rrezikshmërisë.

 14.01.2021

Punime nga pala e tretë

Prishtinë

1.

Në NS 110/10kV Prishtina  3 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Shefki Berisha “Terraplan & Partners” Sh.p.k. (kodi: 12000002125) nga  11:00 deri 16:00

NS 10/0.4 kV Senol Ata “KONAK”SH.P.K (kodi: 12000002186) nga  11:00 deri 16:00.

Vendet: Një pjesë e rr. Rrexhep Mala, një pjesë  e rr.Ali Pashë Tepelena, një pjesë e rr. Gazmend Zajmi dh një pjesë e rr. Lordi Bajron.

Arsyeja: Energjizimi i kthinave  hyrëse/dalëse.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Presidenti turk, Reccep Tayip Erdogan, tha të martën se ai…