NXËNËSIT E SHKOLLËS FILLORE TË MESME TË ULËT “EDMOND HOXHA” ME OBJEKT TË RI SHKOLLOR

02 dhjetor 19:11

Sot u vu gurëthemeli i objektit të ri të shkollës fillore të Mesme të Ulët “Edmond Hoxha”. Objekt i hartuar bazuar në kërkesat dhe nevojat e nxënësve  me qëllim të zhvillimit efikas të procesit mësimor.

Ky projekt infrastrukturor i arsimit fillor është i një rëndësie të veçantë për nxënësit dhe mesimdhënësit në procesin e ngritjes së cilësisë në mësimnxënje dhe mesimdhënie. Nxēnësit e shkollës fillore të Ulët dhe të Mesme, “Edmond Hoxha”,me sukseset që kanë treguar në nivel lokal, nacional e ndërkombëtar meritojn kushte dhe përkrahje të vazhdueshme dhe që suksesi i tyre shpërblen angazhimin dhe këmbëngulësin tonë në jetësimin e këtij projekti për t’iu ofruar kushte dhe infrastruktur të mire për zhvillim të mirë të procesit mësimor, avancim në shkenca e afirmim në art e kultur.

Projekti: “Ndërtimi i shkollës fillore të mesme të ulët Edmond Hoxha”  financohet nga Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Pas tërmeteve të shumta që ndodhën javën e fundit në…