Nxënësja e “Mihail Gramenos” përuroi librin “Qetësi”

17 qershor 20:39

Nxënësja e Shkollës së Mesme të Ulët “MihailGrameno” në Fushë-Kosovë, Onida Brestovci, pas botimit të librit të parë “Qetësi” me poezi botuar disa muaj më parë nga shtëpia botuese “Koliqi”, e ka përuruar të njëjtin në fundjavë në shkollën që ndjek mësimet, në prani të shokëve, shoqeve, mësuesve, familjarëve. Vargjet e librit të saj me titull “Qetësi”, në të cilët ka tema dhe motive nga liria, familja, shkolla, mësimet, udhëtimet, u recituan nga shoqet dhe shokët e saj.

I pranishëm në këtë aktivitet libri ishte edhe drejtori i shkollës, Ismet Gashi, i çmoi suksesin e Onidës në mësime, në lexime dhe në shkrime, duke i dëshiruar shëndet të mirë dhe krijimtari të tillë edhe në vitet e ardhshme. “Poetët e mëdhenj dikur kanë qenë të vegjël. Me veprat që kanë shkruar dhe botuar, janë bërë të mëdhenj. Nuk ka dyshim se edhe Onida një ditë do të bëhet shkrimtare e madhe. Pa dyshim, edhe shokët e shoqet e saj do të kenë suksese sepse qysh tash janë të mirë në mësime dhe marrin pjesë në gara diturie të ndryshme”, është shprehur drejtori Gashi.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Nënkryetari i LDK-së, Lutfi Haziri, ka thënë se ky subjekt…