Olluri sonte në Tiranë flet për letërsinë bashkëkohore të Kosovës

18 shtator 08:30

Sonte në Tiranë, me fillim nga ora 18.00, në kafe-bar “Komiteti”, Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit ka organizuar një takim me shkrimtarin dhe studiuesin Adil Olluri, për të folur për romanin e tij “Bartësi i shpirtrave të përzënë” botuar në Shqipëri dhe, po ashtu, për letërsinë bashkëkohore shqipe në Kosovë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Gjermania ka publikuar bilancin ditor të Covid-19. Ajo ka regjistruar…