Organizohet ora poetike “Një fjalë ta them”

02 gusht 2021 | 16:23

Sivjet u organizua edicioni i dytë i Panairit të Librit të Vjetër, të Rrallë dhe të Përdorur. Përpos paraqitjes, shitjes dhe punëtorisë për shërimin e librave të dëmtuar, u organizuan disa takime me drejtues të institucioneve dhe me shkrimtarë dhe u hapën dy ekspozita nga Arkivi i Kosovës dhe nga Arkivi dhe Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë. U organizua edhe ora poetike të cilën ju ftojmë ta ndiqni.

 

 

Organizoi:

Koordinatori i aktiviteteve letrare:

Berat Armagedoni

 

Lexoi poezitë:

Bislim Muçaj

 

Producente:

Donika Dabishevci

 

Kameraman:

Arbër Murturi

 

Mbështeti panairin:

Ministria e Kulturës e Kosovës

Ndihmëtare mediale:

www.observerkult.com

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Paraqitja e problemeve me IP adresat nga opertorët kabllor, vendosja…