Pagat për 36 mijë veteranët do t’i kushtojnë shtetit 100 milionë euro sivjet

08 janar 22:46

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skënder Reçica, ka thënë se në bazë të listave të veteranëve, Qeveria ka siguruar buxhet për të gjitha kategoritë e dala nga lufta.
“Për pensionet dhe mbështetjen që kërkohet në bazë të ligjit për kategoritë e dala nga lufta është 100 milionë euro për vitin 2018”, ka thënë Reçica në “Puls” të “KTV”-së.

“Në regjistrat tonë janë rreth diku rreth 36 mijë persona të këtyre kategorive që do të paguhen me rreth 100 milionë euro”, ka treguar ministri.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Është publikuar lista e këngëve të përfshira në kolonën zanore…