Papagalli ia vjedh gazetarit AirPod-in gjatë transmetimit live

06 nëntor 08:58

Një papagall ka vjedhur  AirPod-in e një gazetari në Kili derisa ai po raportonte për rritjen e shkallës së krimit.

Gazetari nuk e kishte bezdi përderisa papagalli po qëndronte në supën e tij, por më pas shpendi ia kapi AirPodin me sqep dhe fluturoi.

Pas kësaj, gazetari tregoi për vjedhjen dhe shikonte përreth, me shpresën që papagalli do t’ia kthente.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Deputeti i LV-së, Haki Abazi, thotë se e gjithë kjo…