Paris Hilton: Ndarja me të fejuarin, vendimi më i mirë

27 shkurt 10:59

Paris Hiltoni ka folur në lidhje me përfundimin e fejesës së saj me Chris Zylka, e cila ndodhi në vitin 2018 dhe për arsyen se pse ndodhi.

“Ishte vendimi më i mirë që e kam marrë në jetën time. Thjesht mendoj se ai nuk ishte person i duhur dhe ndiej se jam një grua e jashtëzakonshme dhe se meritoj dikë po aq të mahnitshëm. Thjesht nuk ishte gjë e duhur. Kam punuar tepër shumë dhe nuk e meritoj që t’ia jepja jetën time dikujt. Ata duhet të jenë të përsosur”, ka deklaruar Paris.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Skenës muzikore në vendin tonë tashmë i janë shtuar edhe…