Patoku u bie daulleve

04 shkurt 11:42

Pronari i një patoku në qytetin Sent Paul, Minesota, është një baterist me profesion dhe, me sa duket, manari i tij ka marrë diçka nga talenti i tij.

Burri vuri re se patoku godet me këmbë në mënyrë ritmike kur e ngrit, kështu që iu kujtua ta vendoste mbi një daulle.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ndryshimet klimatike janë duke i sfiduar të gjitha shtetet, po…