Peci: Iniciativa për shfuqizimin e Gjykatës Speciale, anti-kushtetuese

28 dhjetor 2017 | 19:33

Faton Peci nga LDK-ja, iniciativën e disa deputetëve për shfuqizimin e Gjykatës Speciale e ka quajtur anti-kushtetuese.

“Iniciativa për shfuqizimin e ligjit, iniciativë kundër kushtetuese dhe një veprim i tillë nuk ka përkrahje në aspektin e Kushtetutës”. Iniciativa ka filluar prej organizatave të dala nga lufta mirëpo nuk kemi të bëjmë thjesht me një ligj, ardhja e Gjykatës Speciale ka ardhur si rezultat i raportit të Dick Martyt. Çdo iniciativë për punën dhe synimet e asaj Gjykate ka shkuar në dëm të Kosovës”, ka thënë ai në “Info Magazine” të “Klan Kosovës”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Anëtari i Kryesisë së AAK-së, Muhamet Kelmendi, ka thënë se…