Për 24 orë 31 aktakuza

08 nëntor 12:32

Prokurori i Shtetit ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur 31 aktakuza kundër 35 personave për vepra të ndryshme penale.

Po ashtu, me urdhër të prokurorit të shtetit janë ndaluar 13 persona, si dhe ka bërë pesë kërkesa për caktimin e paraburgimit të tetë personave, për vepra të ndryshme penale.

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA), ka mbajtur të premten  konferencën…