Për 24 orë 64 aktakuza

12 nëntor 11:49

Prokurori i Shtetit ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur 64 aktakuza kundër 74 personave për vepra tëndryshme penale.

Po ashtu, me urdhër të prokurorit të shtetit janë ndaluar për 48 orë pesëmbëdhjetë persona, si dhe është bërë një kërkesë për caktimin e paraburgimit të një personi, për vepra të ndryshme penale.

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Pastrimi ndonjëherë është kënaqësi. Nuk ka asgjë më të mirë…