Përfaqësues të tri religjioneve takohen me komandantin e KFOR-it

27 korrik 2018 | 15:13

Përfaqësues të tri komuniteteve religjioze në Kosovë janë bërë bashkë në një takim me komandantin e KFOR-it, gjeneralin Salvatore Cuoci.

Peshkopi Dodë Gjergji, Peshkopi i Kishës Ortodokse Serbe, Teodosije dhe Muftiu Naim Tërnava u takuan sot me Salvatore Cuoci.

Gjate këtij takimi është diskutuar për situatën e përgjithshme në Kosovë dhe mënyrat se si këta mund të kontribuojnë për siguri, përmes respektit të ndërsjellë ndërmjet komuniteteve të ndryshme.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Federata e Futbollit të Kosovës (FFK) ka vendosur për shtyrjen…