Përkundër kundërshtive të BE-së dhe shoqërisë civile, pushteti miraton Projektligjin për KPM-në

11 korrik 2024 | 14:04

Me 59 vota për dhe dy abstenime, deputetët e pushtetit e kanë miratuar Projektligjin për Komisionin e Pavarur për Media (KPM).

Deputetët kanë abstenuar kanë qenë Dimal Basha dhe Eman Rrahmani.

Po ashtu, me 60 vota për e një abstenim kanë kaluar 93 amendamente të komisionit funksional për këtë projektligj.

Deputeti i Vetëvendosjes, Valon Ramadani, ka thënë se për gashtë muaj e kanë shqyrtuar këtë projektligj.

“Komisioni ka gjashtë muaj që e shqyrton këtë projektligj. Kemi pasur komente të shumta. I kemi analizuar të gjitha ato komentet me seriozitet dhe në fund kanë rezultuar 93 amendamente”, është shprehur ai. /EO

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë votuar pro Ligjit të…