Përurohet kooperativa bujqësore ‘Krusha’, përkrahet nga disa biznese nga Shqipëria

08 mars 2021 | 16:05

Me përkrahjen e disa bizneseve nga Shqipëria është përuruar kooperativa bujqësore “Krusha”.

Pikërisht në Ditën Ndërkombëtare të Gruas, sipas ambasadorit të Shqipërisë në Kosovë, Qemal Minxhozi i cili mori pjesë në këtë përurim u tha se, gratë e Krushës do të kenë mundësinë të mbajnë familjet, të rrisin fëmijët e të kontribuojnë në zhvillimin e zonës.

“Gati 5 vjet më parë, ky projekt ishte një ëndërr, të cilën vetë Fahrie Hoti, heroina dhe shembulli i gruas së pamposhtur, që nuk u dorëzua kurrë, nuk besonte se do bëhej realitet. Me mjediset e reja bashkëkohore, të denja siç i ka hije, gratë e Krushës do të kenë mundësinë të mbajnë familjet, të rrisin fëmijët e të kontribuojnë në zhvillimin e zonës”, thuhet në njoftimin e Ambasadës së Shqipërisë në vendin tonë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Albin Tahiri ka fituar normën Olimpike edhe në disiplinën e…