Përurohet rrjeti i ujësjellësit për fshatrat, Zabel i Ulët, Korroticë e Poshtme, Poklek dhe një pjesë e Komoranit

10 korrik 2024 | 14:07

Të mërkurën është bërë përurimi i rrjetit të ujësjellësit për furnizim me ujë të pijes për fshatrat, Zabel i Ulët, Korroticë e Poshtme, Poklek dhe një pjesë e Komoranit.

Përmes këtij projekti janë bërë rreth 800 kyçje shtëpiake.

Drejtori për Infrastrukturë Lokale, Endrit Gllareva, ka bërë me dije se punimet në rrjetin e ujësjellësit janë duke vazhduar edhe në fshatrat e tjera.

Në pranim dorëzim të projektit ishin prezent edhe zyrtarët e kompanisë regjionale të Ujësjellësit dhe zyrtarët komunalë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Komanda Rajonale në Perëndim e misionit të NATO-s, KFOR, zhvilloi…