Polici në Mitrovicë të Veriut, kanoset në rrjetet sociale

30 shtator 2023 | 11:10

Një pjesëtarë i policisë ka raportuar se është kanosur përmes rrjeteve sociale.

Rasti ka ndodhur në Mitrovicën e Veriut dhe është në procedurë hetimore.

“Mitrovicë Veri 29.09.2023-16;10. Viktima mashkull kosovar, pjesëtar i PK-së, ka raportuar se është kanosur përmes rrjeteve sociale. Është njoftuar prokurori, rasti në procedurë hetimore”, thuhet në njoftim.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Policia e Kosovës ka njoftuar se në Skenderaj, një grua…