Policia arreston një të dyshuar për veprën penale “Kanosje”

13 prill 10:34

Më 12 prill, në orën 18:10 në objektin e një ndërmarrjeje në Suharekë, i dyshuari F. G., i datëlindjes 1964 m/sh/k, i shkoi në zyrë viktimës dhe ushtroi presion, shajre, ofendime e pastaj nga brezi nxorri një qekan dhe e goditi tavolinën e punës në zyrë duke e dëmtuar atë.

Po ashtu, i dyshuari e kishte shtyrë viktimën dhe kishte tentuar që ta godasë me çekan.
Policia në Suharkë ka arritur që ta lokalizojë të dyshuarin duke e shoqëruar në Stacionin Plicor në Suharekë dhe të njejtin e intervistoi në lidhje me rastin.

I lartepërmenduri e ka pranuar veprën e kryer.

Në konsulltim me prokurorin, i dyshuari është ndalur për 48 orë.

Rasti është nën hetime.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Dy pacientë të konfirmuar me Covid-19 dhe katër të tjerë…