Policia dhe EULEX-i mbajnë ushtrim fushor të përbashkët

19 prill 17:20

Sot në kampin “Vrella”, Policia e Kosovës dhe EULEX-i kanë mbajtur një ushtrim fushor i cili u përcoll nga afër, nga zëvendësministri i Punëve të Brendshme, Blerim Gashani, stafi i lartë menaxhues në krye me drejtorin e përgjithshëm të PK-së, Samedin Mehmetin, kryesuesi i misionit të EULEX-it Lars – Gunnar Wigemark si dhe përfaqësues nga KFOR-i të cilët ishin në cilësi të vëzhgueseve.

Përmes këtij ushtrimi fushor të quajtur “Veprimi i shpejtë”, Policia e Kosovës me zyrtarët e saj të njësiteve speciale dhe të rendit publik dhe ato të njësiteve speciale nga EULEX-i, demonstruan aftësitë dhe shkathtësitë e tyre profesionale, në bashkërendim dhe komunikim të ndërsjellë, në rast të intervenimit dhe menaxhimit me situata të ndryshme në nivel vendi.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ma.SC. Fatmir Halimi Romanin “Lufta e Jasharëve” të shkrimtarit të…