Presidenti i Ericsson: Lidhja e Covid me rrjetin 5G është budallallëk

11 maj 11:42

“Teoritë e konspiracionit mbi lidhjen midis rrjeteve 5G me përhapjen e koronavirusit, që çuan në shkatërrimin e kullave TLC dhe kërcënimet për disa punëtorë, janë ” budallallëk ” dhe mohuan idetë e OBSH-së, të cilat pasqyrojnë frikën që ndjehet nga shoqëria jonë”, kështu është shprehur Presidenti i Ericsson dhe CEO, Borje Ekholm gjatë një video-konference të kompanisë suedeze.

“5G do të zhbllokojë potencialin e revolucionit të katërt industrial”, tha Ekholm, duke theksuar se zhvillimi i 5G është në interes të publikut, sepse do të lejojë që shërbimet të ofrohen në fusha të tilla si shëndetësia, arsimi dhe transporti, dhe do t’i lejojë qeveritë të zvogëlojnë ndarjen dixhitale.

Në lidhje me ndikimin e Covid-19, “3 miliardë dollarë në likuiditet na japin stabilitet. Ne do të vazhdojmë të investojmë në kërkime dhe zhvillim”, tha Ekholm.

Për momentin janë 85 mijë të punësuar të Ericsson në punë inteligjente. Kompania në fund të vitit 2019 kishte pak më pak se 100 mijë të punësuar.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Një burrë nga Brazili, 38 vjeç, ka shkuar të konsultohet…