Prishtina me shërbim të veçantë për grumbullim të mbeturinave në raste të renovimeve

31 korrik 2018 | 16:33

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se Rregullorja për Menaxhimin e Mbeturinave, në Shtojcën A, parasheh tarifat për shërbimet e caktuara.

Në kuadër të kësaj janë caktuar edhe vlerat që duhet të paguajnë konsumatorët me kontrata të veçanta, e që janë 10.5 euro për kontejnerin me vëllim 1.1 metër kub; dhe 40..8 euro për kontejnerin me vëllim 7.1 metër kub.

Këto kontrata të veçanta shërbejnë edhe për largimin e mbeturinave të vëllimshme, në rastet kur qytetarët ose bizneset bëjnë renovime të shtëpive, banesave apo lokaleve të tyre.

Mbeturinat nga renovimet, mos i hidhni pranë kontejnerëve të lagjes! Shfrytëzoni shërbimin që e ofron Komuna dhe Kompania Pastrimi, ashtu që të kontribuojmë të gjithë për një Prishtinës sa më të pastër.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Me vendimin e miratuar nga Qeveria e Kosovës është formuar…