Prishtina pa turizëm dimëror

27 janar 20:07

Në Prishtinë mungojnë vendet rekreative dimërore.

Kjo për shkak të pozitës gjeografike dhe relievit që ka kryeqendra kosovare.

Mirëpo, drejtuesit komunal po zotohen se po punojnë që të krijojnë vende atraktive për prishtinasit gjatë stinës së dimrit, njofton Klan Kosova.

Për realizimin e ndonjë projekti ndihme janë të gatshme të ofrojnë edhe organizatat joqeveritare.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Quhet Danjela është 13 vjeçare dhe jeton në Kukës të…