Propozimet e Haradinajt për ta nderuar Adem Demaçin

28 korrik 2018 | 12:50

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka thënë se ka marrë disa propozim-vendime, për ta nderuar figurën e Adem Demaçit.

“Sot, pas ceremonisë mortore, në nderim të Adem Demaçit, kam marrë propozim-vendimin për vendosjen e shtatores së Adem Demaçit në sheshin “Adem Demaçi” në Prishtinë, emërtimin e austostradës Prishtinë – Pejë – “Autostrada Adem Demaçi” dhe për të emërtuar Parkun e Qytetit të Prishtinës – “Parku Adem Demaçi”, ka shkruar Haradinaj në profilin e vet në “Facebook”.

Haradinaj ka shtuar se vendim-propozimi do të procedohet në mbledhjen e radhës së Qeverisë së Republikës së Kosovës për respekt të emrit dhe veprës së tij, si pjesë e identitetit shpirtëror dhe politik të Kosovës, një figurë unike në përpjekjen tonë për liri.

“Vendim-propozimi do të procedohet në mbledhjen e radhës së Qeverisë së Republikës së Kosovës për respekt të emrit dhe veprës së tij, si pjesë e identitetit shpirtëror dhe politik të Kosovës, një figurë unike në përpjekjen tonë për liri”, ka shkruar Haradinaj

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Me një ceremoni me nderime të larta shtetërore është varrosur…