Prorektori Nimani mori pjesë në Konferencën Ndërkombëtare për Zhvillim të Qëndrueshëm në Romë

05 shtator 14:44

Prorektori i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, Prof. Ass. Dr. Artan Nimani, njëherësh profesor në Fakultetin e Ekonomisë, mori pjesë në Konferencën Ndërkombëtare për Zhvillim të Qëndrueshëm organizuar nga Qendra Evropiane e Zhvillimit të Qëndrueshëm në bashkëpunim me Universitetin CIT, në Romë – Itali.

Kjo Konferencë është frymëzuar nga sfida kritike e qëndrueshmërisë njerëzore, mjedisore dhe ekonomike në lidhje me gjeneratat e tanishme dhe të ardhshme në një kontekst në shkallë globale.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Zëvendësministrja në detyrë e Kulturës, njëherësh zyrtare e lartë e…