Punimet e ngrira për revitalizimin e urës (Video)

08 janar 21:23

Barrierat po vazhdojnë ta mbajnë të ndarë Mitrovicën

Nga 14 kushti i 2016 kur edhe kishte nisur revitalizimi i Urës së Ibrit e që parashihte edhe heqjen e barrierave ajo nuk ka përfunduar ende.

Kështu rreth rrotullimi në cepin veriorë të lumit ka mbet i pa përfunduar.

Njëjtë edhe fillimi i sheshit mbreti Pjetër në veri.

Qytetarët po thonë se me këto pengesa në rrugë qyteti po mbetet i ndarë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i Drenasit, Ramiz Lladrovci dhe ai i Skenderajt, Bekim…