Pushimi dimëror i nxënësve shtyhet në janar (Video)

15 dhjetor 2017 | 20:59

Këtë vit nxënësit në Kosovë do ta kenë pushimin dimëror në muajin janar.
Nga data 3 deri me datën 12 janar gjithë shkollat e Kosovës do të jenë pushim në kuadër të ndryshimit të pushimit dimëror nga Ministria e Arsimit.

Në përgjigjen e MASHT’it dhënë për Tribuna Channel tregohen arsyet e këtij ndryshimi.

E drejtori i shkollës së Mesme Ekonomike në Prishtinë, Jahë Sahiti thotë për Tribuna Channel vlerëson se ndryshim i bërë është pozitiv pasi zvogëlon shpenzimet, fëmijët janë më të sigurt dhe është një pushim më i kompletuar.

I pajtimit me ndryshimin është edhe mësimdhënësi i shkollës “Xhemajl Mustafa” në Prishtinë, Osman Vitia.

Ai thotë se ky vendim është i drejtë për dy arsye.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Rritja e numrit të popullësisë së Kosovës nuk duket se…