Putini shpall katër rajonet e Ukrainës territor të Rusisë

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin, ka deklaruar se Rusia ka katër rajone të reja, teksa ka njoftuar aneksimin zyrtar të rajoneve Kherson, Zaporizhzhia, Donetsk dhe Luhansk, të Ukrainës. Putini ka thënë se aneksimi i këtyre katër rajoneve “është vullneti i miliona njerëzve” dhe është “e drejtë e tyre integrale”, siç thuhet në kartën e OKB-së. … Continue reading Putini shpall katër rajonet e Ukrainës territor të Rusisë