Pyetjet e të rinjve drejtuar BE-së

28 janar 13:32

Të rinjtë në Kosovë, të cilët vazhdojnë të mbesin të izoluar, pa mundësi për të lëvizur pa viza në vendet e Bashkimit Evropian (BE), kanë shumë pyetje për përfaqësues të BE-së, rreth kësaj çështje.

Ata kanë thënë se kanë mjaft paqartësi rreth kushteve dhe kritereve që Bashkimi Evropian (BE) i ka vendosur Kosovës. (Rel)

 

Pyetjet e të rinjve të Kosovës drejtuar BE-së

Ja se cilat janë pyetjet e të rinjve të Kosovës drejtuar BE-së–>www.evropaelire.org

Posted by Radio Evropa e Lirë on Sonntag, 28. Januar 2018

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Roger Federer ka shkruar edhe një herë tjetër historinë e…