Qeveria i bën edhe dy koordinatorë, Mendim Rugovën e Rexhep Hotin

29 maj 2018 | 15:09

Djali i ish-presidentit Ibrahim Rugova, Mendimi, dhe nënkryetari i PDK-së, i cili mban edhe postin e zëvendësministrit të Kulturës, Rexhep Hoti, kanë marrë pozita të larta në Qeverinë e Kosovës.

Mendim Rugova në mbledhjen e sotme të Qeverisë është emëruar koordinator për Ndryshime Klimatike dhe Çështje të Ambientit, ndërsa Rexhep Hoti është emëruar koordinator për Kulturë, Rini e Sport.

Image result for Mendim rugovaImage result for rexhep hoti

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Pavarësisht disa iniciativave dhe deklaratave të disa përfaqësuesve politik, ende…