Qeveria e Kosovës ndan 3 milionë euro për mbulim të policës kufitare për mërgimtarët

13 qershor 2024 | 14:19

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim për ndarjen e 3 milionë eurove për mbulimin e policës kufitare për mërgimtarët.

Me këtë rast, ministri i Financave, Punës dhe Trasfereve, Hekuran Murati, ka thënë se ky vendim ka të bëjë me mbështetjen për mërgatën.

“Ky vendim ka të bëjë me masa mbështetëse për mërgatën tonë, i cili parasheh mbulimin e polisës kufitare për bashkatdhetarët që vijnë në Republikën e Kosovës për kohën sa qëndrojnë këtu”, ka thënë Murati.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kosova ka bërë një hap të rëndësishëm në përfaqësimin dhe…