Qeveria miraton Kodim e ri Penal

13 prill 10:46

Qeveria e Republikës së Kosovës ka miratuar Projektkodin e ri të Kosovës.

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, ka thënë se ky projektkod është në harmoni me standardet e Bashkimit Evropian.

Ai ka thënë se me këtë projektkod është i ndaluar deri në 10 vjet ushtrimi i funksionit publik në rast të aktgjykimit përfundimtar.

Ndërsa kryeministri Ramush Haradinaj, ka thënë se miratimi i projektkodit konfirmon luftën kundër krimit dhe korrupsionit.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Prokurorët turq kanë urdhëruar arrestimin e 70 oficerëve të ushtarisë,…