Qeveria miraton krijimin e Task-Forcës për të përmirësuar nivelin e pastërtisë së ajrit

29 janar 2018 | 13:05

Kabineti qeveritar në mbledhjen e sotme të radhës ka miratuar kërkesën e Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinorë për krijimin e Task-Forcës të udhëhequr nga kjo ministri për të përmirësuar nivelin e pastërtisë së ajrit.

Po ashtu, kabineti qeveritar ka kërkuar nga të gjithë akterët që të ndërmarrin masat në fushën e tyre të përgjegjësive në këtë drejtim.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Erjon Hadergjonaj, nxënës i shkollës së mesme të ulët nga…