Qytetarët e Kosovës, më të rinjtë në Evropë

23 qershor 2024 | 11:14

Banorët e Kroacisë dhe të Serbisë, ndër më të vjetrit sipas moshës mesatare, shkruan Rel.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Sot është mbajtur mbledhja e tretë e jashtëzakonshme e Kuvendit…