RAMIZ CERNICA U NDERUA NË 100 VJETORIN E SHTETIT SHQIPTAR DHE NË DITËLINDJEN E UÇK

19 nëntor 2023 | 00:03

Ismet Sylejmani

100 vjet Shqipëri, Gjilani dhe Kosova nderoi Ramiz Cernicën, Simbolin e Tij!
17 Nëntor 2012 – 17 Nëntor 2023!
11 vjet nga tubimi me rastin e 100 vjetorit të Shtetit Shqiptar, në nderim të Simbolit të Bashkimit të Kosovës me Shqipërinë, Heroit të Kuvendit të Kosovës në Prizren, të pavdekshmit Ramiz Cernica!
E kisha për nderë, që në ditëlindjen e UÇK-së, të organizoja në Gjilan, nderimin e madh historik të Ideologut të Bashkimit të Kosovës me Shqipërinë, gjeniut Ramiz Cernica!
Ramiz Cernica ishte balli dhe nderi i tërë zingjirit të pafund të atdhetarëve të famshëm e patriotëve të medhenj, që shkrinë gjithëçka për popullin, Atdheun dhe Kombin!

Gjilan, 18 Nentor 2013

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kosova dhe Zvicra kanë luajtur baras me rezultat 1-1 në…