Rasti në Pejë, reagon Gazmend Muhaxheri

02 nëntor 16:28

Kryetari i Komunës së Pejës, Gazmend Muhaxheri është deklaruar për rastin e rrahjes së të moshuarës në qendrën për të moshuar “Orenda” në Pejë.

Në reagimin e tij, kryetari Muhaxheri ka thënë se Komuna e Pejës nuk menaxhon me institucionin në fjalë, teksa ka ftuar  Inspektoratin e Shëndetësisë dhe organet e rendit që ta trajtojnë këtë rast.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kush ka dëshirë hap qendër trajtimi apo institucion pa mbikëqyrje…