Reçica: Mërgimtarët, përveçse janë atdhetarë të dëshmuar janë edhe krijues letrar

22 janar 10:53

Deputeti i PDK-së, Elmi Reçica, ka takuar mërgimtarin Abaz Pllana, nga i cili ka pranuar dy vepra të tij: “Dy dekada me shqiptarët e Francës” dhe “Shpresa për gjyshin”.

Reçica ka theksuar se mërgimtarët tanë përveçse janë atdhetarë të dëshmuar, janë edhe krijues që lënë gjurmë me krijimtarinë e tyre letrare.

“Mërgimtarët tanë përveçse janë atdhetarë të dëshmuar, janë edhe krijues që lënë gjurmë me krijimtarinë e tyre letrare. Njëri nga ta është edhe Abaz Pllana, nga i cili pata nderin dhe kënaqësinë që të pranoj dy veprat e tij, ‘Dy dekada me shqiptarët e Francës’ dhe ‘Shpresa për gjyshin’”, ka shkruar Reka në “Facebook”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri, ka thënë…