Red Rain, pjesë e Beer Fest Kosova 2018

24 korrik 2018 | 17:06

Për të shijur ndejat e gjata dhe të bukura të Beer Fest Kosova juve ju duhet energji.  

E këtë energji nuk mund ta gjeni askund tjetër përveq se me Red Rain.

A keni shoqëri që gjatë gjithë kohës janë shume energjik, janë në lëvizje në të shumtën e rasteve, janë në gjendje të flasin, të kërcejnë, e të luajnë gjatë gjithë kohës?

Për një arsye apo tjetrën, secili nga ne mund të jemi po aq lëvizës dhe energjik, por është Red Rain që ju siguron dhe garanton që netët e nxehta të BEER FEST të mbushen me energji si asnjëherë më parë.

Pijen tuaj të preferuar mund ta gjeni edhe këtë vit në BEERFEST KOSOVA 8, i cili do të mbahet nga data 25-29 Korrik 2018 prapa Pallatit të Rinisë në Prishtinë.

Red Rain, shija e përkryer që do të mbetet gjatë në mendjen tuaj.

Hajde mos e le pa ardh…shumë befasi po ju presin!

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Policia e Kosovës ka njoftuar se një fëmijë trevjeçar ka…