Reshat Hajra zgjedhet kryetar i nëndegës së PDK-së në Unter Allgäu të Bavarisë

30 shtator 2023 | 19:47

Shefi i Departamentit për Diasporë i Partisë Demokratike të Kosovës, deputeti i Kuvendit të Kosovës, Elmi Reçica së bashku me nënkryetarin e Kuvendit të Kosovës, deputetin Enver Hoxhaj, dhe deputetin Hajdar Beqa si dhe kryetarin e Këshillit për Organizimin e PDK-së në Bavari, Isak Neziri, kanë qëndruar në Unter Allgäu të Bavarisë në Gjermani.

“Në Bavari, në Kuvendin Zgjedhor të nëndegës së PDK-së Unter Allgäu, së bashku me nënkryetarin e Kuvendit, deputetin Enver Hoxhaj, deputetin Hajdar Beqa dhe kryetarin e Këshillit për Organizimin e PDK-së në Bavari, Isak Neziri!”, ka shkruar Reçica në llogarinë e vet në “Facebook”.

Reçica ka bërë të ditur se është mbajtur edhe kuvendi zgjedhor i PDK-së për këtë qytet ku kryetar i kësaj nëndege është zgjedhur Reshat Hajra.

Shefi i Departamentit për Diasporë i Partisë Demokratike të Kosovës, Elmi Reçica ka falënderuar atdhetarin dhe biznesmeninFatmir Zenuni për angazhimin e palodhur për mbajtjen e Kuvendit, ndërsa kryetarit të ri Reshat Hajra, i ka uruar suksese në arritjen e objektivave dhe qëllimeve tona të përbashkëta, në interes të shtetit të Kosovës dhe Mërgatës sonë!

“Falenderues ndaj atdhetarit dhe biznesmenit Fatmir Zenuni për angazhimin e palodhur për mbajtjen e Kuvendit, suksese kryetarit të ri Reshat Hajra, në arritjen e objektivave dhe qëllimeve tona të përbashkëta, në interes të shtetit të Kosovës dhe Mërgatës sonë!”, ka shkruar ndër tjera Reçica.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Pas lëvizjeve të njësive ushtarake të Forcave të Armatosura të…