Restorani ku paguani duke punuar

29 janar 22:01

Restoranet arrijnë që dita ditë të bëhen edhe më të mira për klientët e tyre. Në shumë raste njerëzit nuk vizitojnë shumë restorante të mrekullueshme për arsye se nuk arrijnë të paguajnë dot.

Por në një pjesë të Tokios, tashmë është bërë një zgjidhje fantastike.

Mirai Shokudo, nga Chiyoga, dëshiron të sigurohet që të gjithë kalimtarët të hanë mirë dhe kështu u ofron mundësinë për të paguar ushqimet e tyre me një ndryshim 50 minutësh.

Ju mund të shkëmbeni darkën e juaj me ofrimin e punës tuaj.

“Kam përdorur këtë sistem, sepse dua të lidhem me njerëz të uritur të cilët nuk mund të hanë ndryshe në restorante sepse nuk kanë para”, thotë pronari.

Ai hapi restorantin në vitin 2015 me qëllim të krjimit të një vendi ku të gjithë janë të mirëpritur dhe të gjithë përshtaten.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Mundësitë e reja për hulumtim po vazhdojnë dhe si rezultat…