RIKUJTIM PËR ZNJ. LULJETA PULA-BEQIRI

27 shtator 00:38

Në rtv 21 në emisionin televiziv të datës 26.09.2022, me gazetarin Berat Buzhala, ishte zonja Luljeta Pula-Beqiri!
Zonja Luljeta Pula-Beqiri në mes tjerash deklaroi se pas përfundimit të luftës, në Kosovën e çliruar, nuk qenka nderuar dhe nuk qenka ftuar në evenimente të mëdha të mbajtura në Kosovë!
Unë në cilësinë e Kryetarit të Këshillit të Rrethit të LPK-së së Gjilanit dhe të Kryetarit të Këshillit Organizativ të tubimit gjithëkombëtar e gjithëpopullor, ia rikujtoj zonjës së nderuar Beqiri, se ka qenë e ftuar dhe ka marrë pjesë në Gjilan, në tubimin e madh kombëtar, në nderim të prezencës së forcave ushtarake të Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë!

Ismet Sylejmani,
Ish-Kryetar i Këshillit Organizativ të tubimit:
FUQUA PLANETARE NË KOSOVË
Gjilan, 26 Shtator 2022!

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Përmes një referendumi dhe me një diferencë të ngushtë prej…