Rreth 2 mijë kurorëzime u bënë në janar të këtij viti në Kosovë, prinë Prizreni

18 mars 11:17

Edhe pse pandemia ka ndikuar që shumë çifteve t’u prishen planet për martesë, e njëjta gjë duket se s’do të ndodhë këtë vit.

Vetëm gjatë janarit të këtij viti janë gjithsej 1 mijë e 928 kurorëzime të cilat janë bërë në Kosovë.

Komuna me më së shumti çifte të kurorëzuara në këtë periudhë është Prizreni.

Pas Prizrenit renditen Prishtina dhe Ferizaj.

Të dhënat janë bërë të ditura nga Agjencia për Regjistrim Civil të Kosovës.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Thomas Tuchel beson se Chelsea i tij cilësi për t’u…