Sa e pabesueshme, po aq e vërtetë! Historia jonë e mbushur ding me rrenashe dhe në pamundësi të rroket e vërteta, madje e në vepra të botuar së fundi, nga historian të shumënjohur si objektiv e të paanshëm!