Rugova i sfidon veteranet e PDK-së

18 qershor 21:28

Anëtarja më e re e këshillit drejtues të PDK-së, ish-asambleisja në Kuvendin e Prishtinës, Floriana Rugova, në Konventën e IX të PDK-së ka arritur të grumbullojë 211 vota, duke lënë jashtë këshillit drejtues shumë veterane të PDK-së.

Floriana Rugova ka qenë e deleguar nga Dega e Prishtinës dhe shihet si kuadër i rëndësishëm i kësaj partie në Partinë Demokratike të Kosovës në përgjithësi.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Nëse Kosova synon madhështinë, ne duhet të kemi njerëz të…