Sa kushtojnë zëvendësministrat?

17 dhjetor 17:43

Qeveria e Kosovës është kritikuar nga opozita dhe shoqëria civile për emërimin e 67 zëvendësministrave.

Ky numër është më i madhi në historinë e Kosovës. Grafika në vazhdim shpjegon se sa i kushton buxhetit një zëvendësministër.

Sa kushtojnë zëvendësministrat?

Sa kushtojnë zëvendësministrat? www.evropaelire.org

Posted by Radio Evropa e Lirë on Sonntag, 17. Dezember 2017

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Manchester Unitedi vazhdon të jetë skuadra kryesore që e konkurron…