Sabri Hetemi, shpall të pavlefshme

30 dhjetor 12:07

Sabri Hetemi, shpall të pavlefshme dëftesat e vitit të parë dhe të dytë, të shkollës së mesme “Arkitekt Sinani” Mitrovicë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Goli i Phil Foden i dhuroi Manchester City tre pikët…