Sadbere Krasniqi nga Rahoveci kërkon ndihmë

04 dhjetor 16:49

Sadbere Krasniqi nga Komuna e Rahovecit përmes një njoftimi për media ka kërkuar ndihëm, pasi asaj i duhet të bëjë një ndërhyrje urgjente operuese, për largimin e një tumori në zorrë të trashë, i cili ka filluar të shpërndahet edhe në pjesë të tjera të trupit, gjegjësisht në mitër.

Mundësia e vetme është që të operohet, por familja e saj nuk mund t’i sigurojë paratë për operacion i cili kap vlerën 10.000 euro deri në 12.000 euro.

Çdo kush që ka mundësi ju lutemi që t’i ndihmoni.

Numri kontaktues:
RAMIZ KRASNIQI 044 762 340 dhe 049 525 774,
si dhe numri i xhirollogarisë : 1505010001389887 Raiffeisen Bank.
Ju lutemi që ta shpërndani sa më shumë.

Fotografia e Rahoveci24.com

Fotografia e Rahoveci24.com

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Një spektakël i nivelit ndërkombëtar, ai i bukurisë do të…