Sefaj raporton për zbatimin e MSA-së nga MPB-ja

15 dhjetor 2017 | 11:26

Ministri i Punëve të Brendshme (MPB), Flamur Sefaj, ka raportuar para Komisionit për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë së Kosovës, për zbatimin e marrëveshjes së MSA-së.

Sefaj ka thënë se me këtë marrëveshje MPB-ja ka marrë për obligim zbatimin e 98 masave, 14 prej të cilave kanë të bëjnë me legjislacionin. Shumica nga këto masa janë implementuar, ndërkohë që sfidë ka mbetur miratimi i ligjit për azil.
Ai ka thënë se ka ngecje edhe në disa çështje që janë praktike, por sipas tij zbatimi i MSA-së është prioritet i MPB-së.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Transferimi i Mesut Ozil në skuadrën e Barcelonës është në…