Sejdiu kërkon ndryshimin e Ligjit për patentshofer

06 qershor 2018 | 13:44

Deputeti i pavarur i Kuvendit të Kosovës, Korab Sejdiu, ka propozuar sot disa amendamente për Ligjin për patentshofer.

“Duke synuar lehtësimin e jetës së qytetarëve të vendit, përfshirë këtu veçanërisht bashkatdhetarët tanë, sot propozova amendamente për PL që ndryshon/plotëson Ligjin për patentshoferin, që eliminojnë praktikën e konfiskimit nga Ministria të patentë shoferëve të lëshuar nga BE-ja, Zvicra, Norvegjia dhe ShBA-ja, me rastin e aplikimit për njohje të patentë shoferit në Kosovë. Shpresoj në përkrahjen e kolegëve deputetë në realizimin e këtij lehtësimi të procedurave për qytetarët tanë”, ka shkruar Sejdiu në “Facebook”.

No automatic alt text available.No automatic alt text available.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Nënkryetari i Kuvendit të Kosovës, Xhavit Haliti dhe deputeti i…